Je kontamináciou kyseliny mravčej a mravčanu sodného. Kyselina mravčia je čiastočne neutralizovaná mravčanom sodným, aby sa znížila korozivita prípravku. Obidve zložky sú starostlivo vybrané na základe ich individuálnych vlastností. Kyselina mravčia a mravčan sodný sú vyrábané firmou Eastman/Taminco v súlade s najvyššími akostnými štandardami.
Výhody použitia
Synergický účinok hlavných zložiek
Znižuje pH a pufračnú kapacitu krmiva
Silný antibakteriálny účinok voči G-negatívnym, patogénnym baktériám ako v krmive, tak i čreve
Redukuje poodstavové ťažkosti zažívacieho traktu (GIT)
Zlepšuje stráviteľnosť bielkovín a minerálnych látok
Zlepšuje konverziu krmiva
Znižuje záťaž životného prostredia dusíkom a fosforom
Nevyvoláva žiadne zdravotné riziká pre ľudí
Znížená korozivita a zápach v porovnaní s čistou kyselinou mravčou