Konzervant s najvyšším obsahom pufrovanej kyseliny mravčej pre silážovanie bielkovinových a polobielkovinových krmovín s nízkou sušinou.
Okamžité zníženie pH silážovanej hmoty.
Bráni rozkladu dusíkatých látok.
Zloženie: kyselina mravčia, mravčan sodný.
SilaFor 2 PlusKonzervant pre silážovanie bielkovinových a polobielkovinových krmovín s nízkou sušinou.
Bráni rozkladu dusíkatých látok. Nekorozívny, bezpečný voči ľuďom a technike!
Zloženie: kyselina mravčia, mravčan sodný.
SilaFor NAKonzervant pre usmernenie fermentačného procesu a aeróbnej stability.
Výrazný protiplesňový účinok! Bezpečný voči obsluhe a technike!
Zloženie: kyselina mravčia, mravčan sodný, kyselina propiónová.
SilaFor NA PlusVysokoúčinná kombinácia organických kyselín a ich solí pre silážovanie zavädnutých krmovín.
Okamžite znižuje pH silážovanej hmoty.
Redukuje rozvoj nežiadúcej mikroflóry a uchováva viac živín. Bráni proteolýze a znižuje tým straty bielkovín. Vďaka riadenej fermentácii zostáva v siláži viac pohotovej energie. Zabraňuje rozvoju sekundárnej fermentácie. Špičková aeróbna stabilita. Výrazný protiplesňový účinok!
Bezpečný voči ľuďom a technike!
Zloženie: kyselina mravčia, mravčan sodný, kyselina propiónová, benzoan sodný
SilaFor 2000 NCKombinácia organických kyselín a ich solí pre silážovanie zavädnutých krmovín
Bráni rozkladu dusíkatých látok. Zachováva viac pohotovej energie v zakonzervovanej hmote. Špičková aeróbna stabilita. Výrazný protiplesňový účinok! Bezpečný voči ľuďom a technike!
Zloženie: kyselina mravčia, mravčan sodný, kyselina propiónová, benzoan sodný.
SilaFor 2000 PlusInokulant pre silážovanie zavädnutých bielkovinových a polobielkovinových krmovín.
Obohatené zloženie silážnych kmeňov podporuje rýchlu produkciu kyseliny mliečnej takmer výhradne v L-forme, má širšie rozpätie fermentačných teplôt a zachováva vyšší obsah viazaných amínokyselín.
Zloženie: Lactobacillus plantarum
Pediococcus acidilactici
Lactobacillus casei
Lactobacillus paracasei
Prémiový inokulant s novým zložením.
Prémiový inokulant pre konzerváciu siláží s vyššou sušinou. Výrazne zlepšuje aeróbnu stabilitu siláže po jej otvorení.
Zloženie: Lactobacillus casei
Lactobacillus brevis
Inokulant s rýchlym nástupom fermentácie širokej škály cukrov pri širokom rozpätí sušiny silážovanej hmoty.
Zloženie: Lactobacillus paracasei
Lactobacillus plantarum